Momenat za uspešnu karijeru! Diplomirani student Grandesign School Jelena Momčilović

Izuzetan talenat Jelena je pokazala još od prvih lekcija! I sada, kada je prošlo malo vremena, upitali smo je za utiske i zapažanja. I znate šta, pred nama je mlada dama koja je rešila da uspe i pronađe svoje mesto među svetskim dizajnerima. Mi smo tu da joj pružimo podršku, i veliki vetar u leđa….kao i uvek ubuduće!

Šta je presudilo da se zainteresujete za dizajn enterijera?

Moja kreativnost, poigravanje sa bojama, dobar osećaj za prostor…

Još se sećam mog prvog projekta iz detinjstava. Bila je to velika porodična kuća od kartonskih kutija, sa balkonima, okrečena…Izrađen kartonski  nameštaj ,draperije i zavese od maminog kombinezona…  Bila sam veoma ponosna na svoje delo sve dok nije kuća ostala na dvorištu i uništila je letnja oluja…  Tako je i mene oduvala na drugu stranu…I eto posle dosta godina vraćam se u svet dizajna .

Šta vas je navelo da se opredelite za Grandesign school i da li biste je preporučili drugima?

Škola Grandesign i ja smo se odmah uskladile. Samo sam čekala momenat da se tako nešto pojavi. Kada sam ukucala traženi pojam, dobila sam iz prve ruke. Jer kako kažu, kada je đak spreman učitelj se sam pojavi….Preporuka od srca za sve zainteresovane da uče i sazanju više o dizajnu enterijera.

Koje su bile najveće prepreke tokom studiranja na kursu i kako ste ih prevazišli?

Prepreke su bile na samom početku i to lične. Osećala sam se malo skučeno. Da ne bih odstupala mnogo, da ne bih možda preterala u kombinacijama boja i stilova… sve dok nisam odbacila plašt i uplovila slobodno u mix match.

Koje ste korake preduzeli da započnete da se bavite samostalno dizajnom?

Samopouzdanje i verovanje u sopstvene vrednosti izuzetno su bitni da bismo mogli da radimo nešto  samostalno. Osnovni principi i pravila u dizajnu su  prvi koraci koje sam stekla u školi Grandesign i bez toga nema ni dobrog projekta.

Kada čujete dizajn enterijera, šta vam prvo pada na pamet?

Umetnost… kreativnost… sloboda u izražavanju i  stvaranju novih životnih prostora.

Šta biste savetovali ljudima koji možda žele promenu u karijeri ali imaju određene sumnjičavosti i rezerve?

PRETVORI HOBI U POSAO! Savet u jednoj rečenici….

Prepruka za online školu Grandesign i zlatni saveti naše drage mentorke Milene Obradović ne bi stali na jednu stranu papira….profesionalno mišljenje i sugestije. Toliko lepih reči upućenih baš kad vam najviše trebaju da vas ohrabre da krenete napred. Sa jačom voljom i ljubavi prema dizajnu i zadacima koje rešavate…

Gde pronalazite inspiraciju za dizajn?

Inspiraciju pronalazim najviše u salonima nameštaja i prodavnicama kućnog dekora. Na putovanjima, na internetu, u časopisima….

Kakvi su vam planovi u budućnosti?

U budućnosti sebe vidim kao jednog poznatog dizajnera enterijera koji svaki svoj rad potpisuje i stavlja lični pečat.“ Uvek je pravo vreme da se uradi ono što je ispravno“ – Martin Luther King.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top