GALERIJA 3D

Radovi diplomiranih studenata sa kursa 3D dizajn enterijera - NIVO 2

Naši studenti na kursu 3D dizajn enterijera – NIVO 2 dobijaju da urade konkretne zadatke stanova. Pored crtanja osnove stana, osmišljavaju raspored nameštaja, rasvete i dekoracije u zadatim koloritnim šemama. Individualan pristup svakog studenta uz redovne konsultacije sa mentorom, omogućava još veći napredak svakog od njih na polju umetnosti, dizajna i enterijera. Nakon završetka kursa bićete u mogućnosti da svoje ideje pretočite u realističan 3D model.

Utisci naših studenata o kursu 3D dizajn enterijera NIVO 2

Slobodno mogu reći da mi je ovaj NIVO 2 otvorio jedan novi svet enterijera u kojem je sve moguće. 🙂
Nakon prvog kursa, u kom smo učili osnovne šeme, materijale, osvetljenje, slaganje boja i tekstura, kao i izradu Mood Board-a, crtanje osnove, ubacivanje elemenata u istu, stekli smo ogromno znanje i sposobnost kako pristupiti određenom prostoru.
Sve je to bio sjajan uvod u ovo što je sledilo u kursu 2. Renderi su naprosto vrh svakog dizajna enterijera i na neki način kruna svega što je dizajner enterijera radio stvarajući organizaciju prostora i kreativno se bavio njime.
Zahvaljujući sjajnoj mentorki, Mileni Obradović, naučila sam kako da sagledavam prostor i sve one celine koje ga čine – podove, zidove, plafone, prozore, vrata. Pokazala nam je ne samo kako da ubacimo nameštaj, već kako da menjamo podne i zidne obloge, kako da pravimo niše u zidu, lajsne, spuštene plafone i skriveno osvetljenje. Takođe, na kursu sam naučila i kako da menjam teksturu po potrebi, delim površine i, na kraju, uradim render.
Video renderi su takođe deo ove priče. Mislim da su odlični kada se radi projekat za klijenta koji želi da „prošeta“ svojim budućim enterijerom. 🙂
Sve u svemu, sjajan kurs (ja ne mogu da prestanem da stvaram najrazličitije šeme i stalno nešto isprobavam), 🙂 ali ni upola ne bi bio tako sjajan da ga nije osmislila naša draga Milena i maestralno nas provela kroz njega. 🙂
Za svaku preporuku svima koji imaju osnove i usvojeno znanje iz kursa NIVO 1 👍

Milica Tasovac

Nakon završenog prvog kursa usledio je drugi kurs NIVO2, koji sam sa nestrpljenjem čekala! Svaka lekcija nam pokazuje tačno ono šta nam je potrebno da stvorimo idealno rešenje za naš dizajn. Što znači da nema teorije nego samo uputstvo za  program i praktičan rad. Sada možemo sa lakoćom da stvorimo idealne rendere koje viđamo u časopisima i pitamo se da li je render ili stvarna fotografija prostora….Naravno,  i video snimke koji su “šlag“ na dizajn. U današenjem digitalnom svetu ova opcija je veoma bitna za klijente gde mogu da vide završen projekat. Prelamanje svetlosti , isticanje materijala i tekstura koje program izradjuje u većim rezolucijama…Zadovoljna sam sa kursom i moja topla preporuka budućim studentima…

Srdačan pozdrav!
Jelena Momčilović

3D kurs je dobro koncipiran i izuzetno sam sretna što sam imala priliku isti proći! Ovaj nivo je uobličio moje znanje koje sam usvojila na NIVOU 1. Dodane su nove  finese i detalji koji sami rad dižu na veću razinu pa se tako uz posebna oblaganja zidova, dodatna osvjetljenja, štukature i sl. može dobiti prava umjetnost od samog prostora.

Naravno, potrebno je i mnogo vježbe da bi se sve usavršilo i da bi se stekla potrebna brzina za izvođenje svih finesa i detalja! 

Hvala vam još jednom na velikoj podršci i motivaciji! 

Inga Filipović

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top