Diplomirana studentkinja Nataša Dženopoljac

Studentkinja Natasa Grandesign School

Da nikada ne treba odustati od svojih snova, i da se uvek neka nova vrata otvore iza kojih nas čeka naše kreativno ja i svetla budućnost, pokazala nam je naša studentkinja Nataša! I kako sama kaže, to se ne propušta i tada nastaje ples između stvarnosti i naših kreativnih ideja. Izvolite njenu priču.

Još kao dete, u ranom detinjstvu, bila sam totalno drugačija u svemu. Odabiru igračaka, garderobe, pa čak i kada smo u više navrata opremali porodični dom, uvek sam se mešala i govorila kako bi ova boja bila lepa uz onu fotelju, sto i sl. Čak i tada sam nekako znala da je to moja ljubav, pogotovo kada sam u tim tinejdžerskim godinama pokušavala sebe da zamislim u ovom poslu, osećala sam se potpuno neverovatno i znala sam da je to nešto čime ću se kad tad baviti u životu i naravno, evo me, nakon toliko vremena, dosta zanimljivog traganja same sebe je bilo u međuvremenu, ali smatram da je nekako jako bitan krajnji cilj. Ono što me je privuklo je misao da u ovom poslu kreativnosti nikad dosta, a privukla me je i činjenica da znam da zbog mene ljudi mogu biti dugoročno srećni u svojim novim domovina i taj osećaj je neprocenjiv.

Studentkinja Nataša Moodboard 01

Ko vam je najveća inspiracija?

Lično nemam nikoga koga bih izdvojila, kao osobu koja mi je inspiracija, ali obožavam sve ljude koji su kreativni i koji me mogu inspirisati do te granice da se od jedne male misli stvori čitav bajkovit svet u kome kreativnost caruje. Iskreno, od kada sam upisala kurs, u tom momentu ste mi Vi, moj mentor, davali veliku podršku i inspirisali da svakim danom mogu više, jače, bolje i zbog toga Vam hvala od srca.

Koji su vam omiljeni Moduli u Grandesign School?

Omiljeni moduli? Vrlo teško pitanje, jer su mi svi moduli odlični! Ali, izdvojila bih poslednja 4, gde smo već krenuli sa rasvetom, nameštajem, Moodboard-om i programom za crtanje osnove stana. Tek tu sam osetila čari ovog posla i čari stvaranja nečega od nule, dok se u glavi rađa ideja.

Studentkinja Nataša Moodboard 02

Kurs sam pronašla na Google pretraživaču, jer sam tražila, u to vreme, online škole koje nude adekvatno i intenzivno učenje. Kada sam pronašla Grandesign School, odmah sam se zaljubila u ceo koncept učenja i znala sam da je to to. Kasnije sam komunikaciju nastavila na Facebook-u, gde su mi date sve potrebne informacije za dobar start.

Studentkinja Nataša Moodboard 03

Da li biste kurs preporučili drugima?

Definitivno GRANDESIGN SCHOOL. Moja topla, najbolja, jedina preporuka za sve kreativne, za sve koji žele da izađu iz okvira, za sve koji žele da svoju kreativnost puste na slobodu, za sve one koji žele da osete kako je divno imati posvećenog mentora u svakom momentu, koji je tu kada je lako i kada je teško. Preporučila bih ovaj kurs za sve one koji žele da se njihov trud vrednuje i poštuje, jer od Milene ćete to i dobiti.

Studentkinja Nataša Moodboard 04

Kakvi su vam planovi u budućnosti?

Moji planovi su takvi da odmah krećem sa drugim nivoom kursa enterijera, a nakon toga nadam se i dalje. Definitivno ću se ovim baviti u budućnosti, jer kada vam neko poput Milene otvori vrata iza kojih se krila sva vaša ljubav prema kreativnosti, a da to možda niste znali da posedujete, bar ne u tolikoj meri, ta vrata se onda više nikada ne zatvaraju. Tada nastaje ples između stvarnosti i onog kreativnog u nama samima. I to se ne propušta. Hvala Milena!

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top