Učenje iz Dubaija – Diplomirani student Grandesign school Dajana Franović

Nema prepreka kada postoji želja za učenjem i usavršavanjem.

Dajana Franović je bila studentkinja druge generacije studenata u Grandesign school. Uspešna i preduzimljiva mlada dama, uklopila je svoje poslove u Dubaiju, sa edukacijom u enterijeru, i otkrila svoje davno skrivene talente!

Šta je presudilo da se zainteresujete za dizajn enterijera?

Od malih nogu volim sve što je vezano za dizajn i umetnost. Kao dete sam išla na časove slikanja, a kasnije sam i upisala školu čiji smer je bio vezan za dizajn odeće.

Kreativna sam, volim da uredjujem svoj dom ili da savetujem svoje bliske prijatelje kada nisu sigurni kako nešto preurediti, uvek imam pregršt ideja. Tako sam se i odlučila za korak ka kursu za dizajn enterijera. Srećna sam jer sam se na kraju i odlučila upravo za kurs Grandesign school sa odličnim mentorom kao što je Milena.

Šta vas je navelo da se opredelite za Grandesign school, i da li biste je preporučili drugima?

Posle dužeg istraživanja šta se to nudi u Srbiji što se tiče online kurseva za dizajn enterijera najveću pažnju mi je privukao upravo Grandesign school kurs. Možete odlično da se uklopite sa svojim poslom i ostalim obavezama, a da u isto vreme uživate učeći nešto novo.

Koje su bile najveće prepreke tokom studiranja na kursu, i kako ste ih prevazišli?

Što se tiče prepreka na kursu, zaista ništa ne mogu da navedem kao prepreku, jer je mentor uvek spreman da vas posavetuje i usmeri u kom smeru trebate da radite na zadacima.

Kada čujete ~ dizajn enterijera~, šta vam prvo pada na pamet?

Kada pomislim na dizajn enterijera to u meni probudi veliku želju za kreiranjem i stvaranjem.

Sebe smatram zaista kreativnom osobom tako da je kurs zaista bio odličan način da se kreativno izrazim i osećam odlično u tim momentima.

Zadatke sam radila u pauzama na poslu na kome bih bila i ceo dan i zaista mi je prijalo da se „isključim“ i da radim na sebi.

Šta biste savetovali ljudima, koji možda žele promenu u karijeri, ali imaju određene sumnjičavosti i rezerve?

Novi polaznici koji se odluče za ovaj kurs uživaće u nedeljama provedenim radeći na sebi, kreativno se izražajući kroz zanimljive zadatke. Dakle ako neko želi promenu u karijeri ili novi hobi samo napred.

Gde pronalazite inspiraciju za dizajn?

Inspiraciju za dizajn pronalazim svuda oko mene. Dovoljno mi je da pogledam boje koje mi se nude i prostor, tada ideje same naviru. Mogu slobodno reći da je dizajn enterijera posao snova.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top