Diplomirani student kursa enterijera Sara Janičić

Studentkinja Sara

Šta vas je privuklo da se opredelite za dizajn enterijera?

Još kao mala bila sam zainteresovana za dizajn enterijera.Uvek sam igrala video igrice u kojima sam ja mogla da ,,sredim” kuću ili stan onako kako ja želim. Voljela sam da se igram bojama i da ih uklapam. Kada sam napustila fakultet bila sam izgubljena i duže vreme sam pokušavala da pronađem nešto što ću sa zadovoljstvom i s ljubavlju da radim. Setila sam se koliko sam ranije bila zainteresovana za dizajn enterijera i odlučila sam da pokušam.

Rad moodboard studentkinje Sare 01

Ko je vaša najveća Inspiracija?

Od poznatih dizajnera mnogo mi se sviđa rad Kelly Hoppen, njen stil definisan je čistim linijama, suptilnošću, neutralnim tonovima, sve je savršeno izbalansirano.Takođe sada slobodno mogu reći da mi je velika inspiracija mentor kursa Milena Obradović.

Rad moodboard studentkinje Sare 02

Koji su vam omiljeni Moduli u grandesign school kursu?

Moodboard lekcija mi se mnogo dopala.Tu smo konačno mogli da vidimo kako zapravo naše ideje izgledaju. Lekcija koja mi se najviše od svih dopala jeste Psihologija prostora. Zaista je to lekcija koja me baš fascinirala i zainteresovala da mnogo više naučim o tome.

Rad moodboard studentkinje Sare 03

Kako ste pronašli kurs Grandesign School i da li biste ga preporučili drugima?

Kurs sam pronašla sasvim slučajno i smatram da je to najbolja ,,slučajnost” koja mi se dogodila u životu. Preporučila bih ga baš svima koji žele da nauče nešto više o dizajnu, ali isto tako i svima koji vole dizajn enterijera ali nisu sigurni da li poseduju talenat za tako nešto. Nakon završenog kusa shvatiće koliko zapravo talenta kriju u sebi.

Rad moodboard studentkinje Sare 04

Da li imate neki savet za osobe koje nameravaju da upišu kurs i zaplove enterijerskim vodama?

Sve što vam je potrebno jeste da verujete u sebe i svoj talenat.. Da ono što radite, radite s ljubavlju. Kada završite ovaj kurs imaćete jedno više nezaboravno iskustvo u životu.

Kakvi su vam planovi u budućnosti?

Za sada mi je plan da završim nivo 2 dizajna enterijera. Nakon toga bih voljela da pokušam da se ostvarim kao individualni dizajner enterijera.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top