Utisci sa kursa enterijera – Nemanja Glišić

Student kusa enterijera Nemanja

Naš student Nemanja Glišić je kako sam kaže pronašao svoju šoljicu čaja za kojom je dugo tragao. I mi smo pronašli fenomenalnog i kreativnog studenta, koji je od samog početka kursa ubacio u petu brzinu i savladao sve lekcije u roku. Izuzetna interakcija tokom učenja na kursu, dovela je do toga, da kako sam Nemanja kaže, prikaže onu najbolju verziju njega samog! Izvolite njegove utiske.

Šta vas je privuklo da se opredelite za dizajn enterijera?

Bukvalno od ranog detinjstva pasija mi je umetnost, sa stasavanjem ta ljubav je prešla na prostore u kojima se po mom skromnom mišljenju vrlo dobro snalazim. Pojavom aplikacije “PINTEREST” moja želja za izvođenjem enterijera je rasla iz dana u dan, gde sam uz pomoć iste uspeo da opremim par enterijera što se ljudima jako dopalo, ali i dalje je to bilo sve na nekom niskom nivou što bih ja sam rekao bez potvrde da li je to zaista dobro. S‘obzirom da sam vlasnik i direktor firme koja se bavi postavkom i izvođenjem elektro instalacija, i radi na velikom broju projekata, upućen sam u završne radove po pitanju rasvete rasporeda istih, i u konstantnom sam dodiru sa izvođačkim poslom i pratim veliki broj projekata, iz različitih sektora, i upućen sam u najsitnije detalje izvođačkog posla…Želeo sam da sebi nađem kurs (školu) u kojoj bih se oprobao i video da li je moj talenat zaista takav i da li ja u perspektivi mogu da razvijam tu, što je ja nazivam, moju životnu ljubav prema opremanju prostora.

Ko je vaša najveća Inspiracija?

Moja najveća inspiracija dolazi iz različitih predmeta koji nisu namenjeni za opremanje prostora, već za neke druge delatnosti. Inspiracija dolazi iz toga da neki predmet ili stvar koja ima potpuno drugačiju namenu upotrebim u životnom prostoru i da taj prostor dobije potpuno drugačiju dimenziju, kao što je npr. bicikla na zidu, vodovodne cevi i ventili za ventilaciju itd.

Koji su vam omiljeni Moduli u Grandesign School kursu?

Vrlo je teško opredeliti se za omiljeni modul na ovom kursu, zato što je sam koncept kursa doveden do perfekcije od samog početka…vrlo temeljno i precizno svaki modul i lekcija vas uvodi u sve segmente ovog posla…ali kada bih baš morao da se opredelim onda mi modul MOODBOARD bio moj omiljeni deo ovoga kursa.

Nemanja Moodboard 02

Kako ste pronašli kurs Grandesign School i da li biste ga preporučili drugima?

Dugo sam bio u potrazi za školom koja će mi pružiti znanje iz oblasti enterijer dizajna, čak sam i više puta kontaktirao razne škole išao na razgovore, ali nekako to nije ostavljalo potpuni utisak na mene da bih trebao da budem tu…sasvim slučajno guglanjem za kursom sam došao do Grandesignschool linka, ušao sam iščitao bukvalno sve i delovalo mi je da je to ono što tražim godinama…Pročitao sam celokupan portfolio mentora, blogove polaznika i znao sam da je to moja šoljica čaja.

Nemanja Moodboard 04

Da li imate neki savet za osobe koje nameravaju da upišu kurs i zaplove enterijerskim vodama?

Moj savet je da se opuste i zaplove u ovo nezaboravno putovanje…da zaborave sve što znaju ili misle da znaju, da slušaju, malo je reći fenomenalnog mentora za koju imam samo reči hvale, da se prepuste i prate i temeljno rade na svemu… da kada je potrebna ispravka to i urade jer svaka ispravka će im biti karta za sledeći nivo! Iskustvo koje će steći u roku od 3 meseca biće im nezaboravno za ceo život!

Nemanja Moodboard 03

Kakvi su vam planovi u budućnosti?

Planovi su mi prvenstveno da završim sve nivo-e u ovoj školi, da dam sve od sebe u tom nekom kreativnom delu, da ispratim svaku sugestiju mentora i da u ovom kursu budem najbolja verzija sebe…posle toga videćemo…

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top