Utisci studentkinje Ivane Đaković

Sudentkinja Ivana

Oduvek me je privlačilo nešto u vezi dizajna uopšte. Kao mala volela sam da crtam odevne kreacije, ali eto završila sam bankarstvo čime se nikada nisam bavila. Obzirom da sam opčinjena putovanjima, gledajući arhitekturu raznih gradova i kultura, unutrašnjost njihovih zdanja, probudilo je u meni zanimanje za elemente i detalje enterijera, kako su usklađeni, odakle takve ideje, kako spojiti sve te elemente u celinu? I tako sam počela gde god idem po stanovima i kućama da posmatram šta bi moglo tu da se dopuni ili oduzme… I nekako kao da je to postalo deo mojih svakodnevnih misli.

Moodboard 01

Smatram da su u eri Bauhaus designa nastali najveći iconik komadi, koji prostoru daju umetničku notu, ali ima mnogo predjašnjih dizajnera koji su omogućili da dizajn enterijera bude kakav je danas kao što su Antony Hail, Jay Spectre itd. Svakako inspiraciju uvek možemo naći i u prirodi, ona budi šesto čulo.

Nakon izgubljenih živaca na jednom drugom kursu, i izgubljenih nada, kucala sam na pretraživaču bezbroj puta i tadaaa ugledala „Grandesign School“. I, naravno, svakome ko voli dizajn bih ga preporučila. J Svaki modul na kursu je zanimljiv na svoj način, ali bih izdvojila ipak moodboard jer objedinjuje sve segmente.

U planovima za budućnost za početak, je 3D NIVO kursa enterijera, a posle ćemo videti, ko zna šta sutra nosi, nadam se da će mi se pružiti mogućnost da ljudima kroz uređenje životnog prostora sam život učinim lepšim i lakšim a njih zadovoljnijim.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top