Iskustva naših studenata

Studenti Grandesign škole, uz opsežan rad na lekcijama, stiču i potrebnu praksu i rutinu kroz veliki broj zadataka stanova. Tokom kursa naši studenti, za sve vreme studiranja, dobijaju profesionalnu, stručnu podršku od strane našeg mentora. Izuzetna posvećenost studentima, od strane naše škole rezultirala je njihovim izvanrednim uspesima na polju enterijera i dizajna uopšte.

GORDANA ILIĆ

Studentkinja kursa Gordana Ilic
Moodboard studentkinje Gordane

Oduvek me je privlačio dizajn enterijera pa sam poželela da nešto više naučim o kombinovanju boja, kao i različitih materijala i dezena u enterijeru. Kurs sam pronašla na internetu i apsolutno bih ga preporučila drugima. Zaista mi je bilo veliko zadovoljstvo i čast učiti od maestralne Milene. Takođe ovu priliku ću iskoristiti da se još jednom zahvalim na svakoj sugestiji i dobronamernoj kritici. Zaista mi je bilo veliko zadovoljstvo i čast učiti od maestralne Milene. Takođe ovu priliku ću iskoristiti da se još jednom zahvalim na svakoj sugestiji i dobronamernoj kritici. Svaki modul mi je bio poseban i zanimljiv na svoj način, ali malu prednost dajem Moodboard-u. Za početak plan mi je nastavak učenja i nivo 2 kursa koji uskoro počinje i veoma se radujem novim izazovima i zadacima.

TIJANA BANJEGLAV

Studentkinja Tijana

Oduvek sam imala ljubav prema enterijeru, život me je odveo na drugu stranu, ali kada sam shvatila da je ovo moja prava ljubav i da mogu satima da radim, crtam, inspirišem se gledajući emisije za dizajn enterijera, odlučila sam da upišem kurs.

Inspirišem se gledajući serije sa preuređivanjem stanova, kuća, lutajući po salonima nameštaja, listajući magazine sa novim komadima nameštaja.

Omiljen mi je Modul 6, kada krenemo da koristimo Moodboard, jer dobijemo priliku da probudimo maštu.

Dugo sam razmišljala da upišem kurs o dizajnu enterijera. Pronašla sam dosta kurseva na tu temu, ali nijedan mi nije privukao pažnju dok nisam „slučajno“ naišla na kurs Grandesign škole, Kada sam pročitala način rada i iskustvo drugih studenata znala sam da je to, to. Ovaj kurs bih preporučila svakom ko bi voleo da se bavi dizajnom enterijera i svakom ko želi da uloži u svoje znanje, neće se pokajati.

Ukoliko želite da se bavite dizajnom enterijera, ovo je kurs koji trebate upisati. Spremite se na puno pohvala i kritika, ali na kraju dana bićete srećni jer ste na dobrom putu da radite ono što volite.

Plan mi je da se što više usavršavam, radujem se NIVOU 2 koji uskoro počinje, a kada završim ceo kurs, volela bih da nađem posao u ovoj oblasti, jer ovo je moja ljubav.

JELENA ANTEVSKI

Studentkinja Jelena

Jake i uspešne žene bile su mi motivacija da počnem raditi ono što zaista volim i da mi posao bude ljubav.

U potrazi za time, naišla sam na Grandesign School i bez razmišljanja se upustila u avanturu punu izazova, posvećenosti i ljubavi prema uređenju enterijera.
Verovala sam u sebe, moram reći, ali i pored toga je zaista dobrodošla svaka reč mentorke koja je fantastična.

Veoma se radujem sledećim nivoima i budućnosti u ovom poslu koji je čista ljubav.
Uz tu ljubav može da se radi, napreduje, ostvaruje i živi.

DIJANA KOSTOVIĆ

Studentkinja Dijana
Rad Dijane

Iako sam diplomirani ekonomista i magistar ekonomije u turizmu, profesorica u JUSMŠ “Danilo Kiš” u Budvi, i volim i uživam u svom poslu, ovaj kurs mi je pružio znanje i samopouzdanje da uplovim u jedan sasvim novi svijet, koji me je oduvjek privlačio. Nadam se i vjerujem u uspjeh.

Uređenje prostora je nešto što mi je oduvjek bilo interesantno. Privukla me i činjenica da možete da date mašti na volju, da budete kreativni, da se dobro zabavite i pri tom usrećite sebe ili druge. Putem interneta sam saznala za kurs i odmah nakon prvog kontakta osjetila posvećenost mentorke koja je bila izuzetno predusretljiva i profesionalna u odgovorima na sva moja pitanja i zahtjeve. Sjajan Modul je Modul 7 i poigravanje raznim kombinacijama u Moodboard-u a posebno zadovoljstvo je bilo pročitati savjete mentorke dipl.ing.arh.Milene Obradović u Modulu 9 i prepustiti se završnom radu.

JELENA RADOVANČEV

Jelena - studentkinja kursa enterijera
Rad Jelene

Dizajn enterijera je nešto sto me je oduvek privlačilo, nešto što me ispunjava i u čemu uživam. Kurs sam pronašla na internetu i odmah sam odlučila da upišem.  Svaki modul mi je podjednako zanimljiv, ali bih izdvojila Moodboard.

MARIJA BOJIĆ

Studentkinja Marija

Htela bih da se zahvalim prvo Mileni na pomoći, na njenom iskustvu sugestijama i kritikama koje su mi otvorile oči za neke nove vidike. Bilo je prelepo, interesantno i poučno. Za dizajn enterijera sam se opredelila jer sam oduvek maštala o tome. Čak kao dete sam menjala raspored po stanu sama. Na Facebook mi je izašla reklama i odmah sam pristupila kursu bez razmišljanja.

Svi moduli na kursu su lepi i svi različiti, svaki je priča za sebe. Odvojila bih modul 4 i sve četiri šeme. To nekako sve obuhvata i dosta se nauči što nismo znali. Kao i modul 7, on mi je fantastičan jer se vidi kako bi to izgledalo.

Preporučila bih kurs drugima ako žele da se usavršavaju. Nikada nije kasno, a poučno, zanimljivo i interesantno svakako.

Radiću na daljem usavršavanju, ne predajem se i idemo dalje…Nekome da ulepšamo prostor.

Josipa Pitić Mujagić

Josipa - Sudentkinja kursa

Kada sam upisala Nivo 1 iskreno nisam ni mislila da će naš rad biti toliko intenzivan, odnosno možda nisam ni mislila da ću imati toliko znanja na samom kraju. 

Nivo 1 me oduševio, svaka lekcija me poticala na sve više i više učenja, na želje za znanjem i samim radom. 

Često sam se bojala, pogotovo u korišćenju boja, ali uz poticaj divne mentorice probijala sam svoje barijere i izlazila iz svoje zone komfora. 

Divan mi je bio taj naš odnos i rad 1:1 jer iskreno nisam bila opterećena radovima drugih ljudi, nego sam se bazirala na sebe i svoj rad. 

Gradivo je opširno i potreban je intenzivni rad i vrijeme, ali nakon svakog osvrta mentora na svaki završeni zadatak sav taj trud se isplati i osjeti se taj osjećaj ponosa jer se rad i vrijeme uloženo u njega isplati. Prekrasan mi je odnos mentora koji nas hrabri, potiče, sugerira, ispravlja i upućuje da sami otkrijemo smjer u kojem trebamo ići. 

Draga Milena, hvala vam što ste divan učitelj, što ste učitelj koji podstiče svog učenika, što ste vjerovali u mene i što mi dajete vjetar u leđa. Neizmjerno sam zahvalna što ste mentor uz kojeg se učenik osjeća sigurno, ali se i osjeća da smije pogriješiti. Rijetki su mentori poput vas!! 

Dragana Branežac

Studentkinja kursa enterijera Dragana
Moodboard rad Dragane

Moja profesionalna karijera je išla u skroz drugom smeru, nije imala veze sa dizajnom enterijera, ali je ljubav prema lepom i funkcionalno uređenom prostoru oduvek bila prisutna. Trudila sam se da pratim dešavanja i trendove u ovoj industriji, prvo, 90-ih pre ekspanzije interneta, kroz razne časopise tipa „Art&Decoration“, Brava Casa“, „Kuća Still“ i sl., a sa omasovljenjem interneta to je postalo lakše i pristupačnije. Niz godina sam provela skoro konstantno putujući, bilo je zanimljivo i edukativno upoznavati razne zemlje i narode. Onda sam jedno vreme živela u Peruu među Quechuama, potomcima Inka, a nakon toga se vratila u Srbiju, zasnovala porodicu i pokrenula privatnu firmu.

Kako na Facebook-u pratim razne grupe i stranice posvećene dizajnu enterijera, arhitekturi i umetnosti, tako mi se jednog dana u news feed-u pojavilo kao related content obaveštenje Grandesign School o upisu nove generacije studenata. I zapravo taj oglas me je naveo da se zapitam: „A zašto ja ne bih svoje laičko interesovanje za dizajn enterijera podigla na jedan viši nivo?“ Jedna stvar je biti ljubitelj i voleti nešto, a drugo biti stručan u toj oblasti i proniknuti u „tajne zanata“. Takođe verujem da ljudi treba da iskoriste svoj potencijal, da nikad ne treba da mislimo da smo završili sa sticanjem novih znanja i veština, proces rada na sebi, razvijanje sopstvenih resursa i potencijala, učenje, otvorenost ka novom… je proces koji treba da traje čitav život. Priznajem, nisam se odmah prijavila na Grandesign kurs, prvo sam napravila komparativno istraživanje sa sličnim kursevima koji se nude. Na kraju sam se, ipak, vratila Grandesign-u, jer mi se tu najviše svideo sistem rada, program i kredibilitet mentorke Milene Obradović.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top