Postignut cilj! Diplomirani student Grandesign School – Slađana Obradović!

Kurs enterijera Grandesign School diplomirani student Slađana Obradović

Slađanin napredak, od početka pa do kraja kursa je prosto fantastičan! Negde se skrivala sva ta njena kreativna energija, koja je je prosto eksplodirala u 3D dizajnu diplomskog rada. I kako sama Slađana kaže, sve se polako slagalo, kao Lego kocke, korak po korak, na vrlo kreativan i zanimljiv način! Prenosimo vam njene utiske.

Kada ste shvatili da je dizajn enterijera ono čime želite da se bavite?

Mislim da je interesovanje za dizajn enterijera oduvek bio prisutan u meni trebalo je da prođe “samo” 20-tak godina da to i shvatim i nešto preduzmem po tom pitanju. 🙂 Znate kada zakoračite u četrdesete počnete da se preispitujete i analizirate mnoge životne stvari, a pre svega posao kojim se bavite. Kao ekonomista po struci provela sam 20 godina u knjigovodstvu živeći u ubeđenju da taj posao treba i moram da radim do kraja života. I onda dođu 40+ godine i kažete sebi “ne moram ja više ništa dosta sam se ja namorala”. 🙂 I krenete da razmišljate šta ja stvarno volim, šta me to ispunjava i čini zadovoljnom dok radim? I tako dođete do odgovora u razgovoru sa samim sobom što je u mom slučaju bio “DIZAJN ENTERIJERA”!

Koji su vaši utisci o školi Grandesign?

Pretražujući par meseci po internetu o školama dizajna, verovatno algoritam google-a, je jedan dan doveo na moj facebook zid “Grandesign School” otvorila pogledala šta kurs nudi, koliko traje i da iza svega stoji dipl.ing.arh. Milena Obradović, (a i cena je veoma prihvatljiva) rekla sam to je ono što tražim, nije bilo razmišljanja znala sam da je to prava škola za mene odmah sam se prijavila. Naravno da bih svakom preporučila ovaj kurs i onima koji imaju nameru da se bave ovim poslom, i onima koji žele da prošire znanje i steknu veštine za svoju dušu.

Kako vam se čini ceo koncept kursa i proces učenja online?

Sam kurs od početka do kraja je postavljen savršeno naročito za ljude poput mene koji nemaju nikakvo predznanje a ni diplomu Arhitektonskog fakulteta. Sam koncept kursa je postavljen baš kako treba od prvog modula pa sve do diplomskog rada. Postupno se uči, korak po korak, kroz rad, nesebične savete mentora, i primedbe dolazi se do znanja i sticanja veština neophodnih za dizajn enterijera. Proces učenja je osmišljen na vrlo kreativan način, kao lego kocke, i do samog kraja nisi svestan koliko se nauči jer sve deluje kao neka igra. Naučila sam i stekla veštine i više nego što sam očekivala, u glavi su se posložile sve kockice, kako ići kroz ceo proces od prvog do poslednjeg koraka. Zahvaljujući divnoj mentorki, njenom znanju i iskustvu koje je nesebično podelila sa polaznicima, za kratko vreme se nauči ceo proces rada projekta od početka do kraja.

Neizmerno zahvalna za Vaše znanje i iskustvo koje ste nam preneli i podelili sa nama, kurs je savršeno osmišljen i za svaku preporuku!

Kurs dizajn enterijera Grandesign School student Slađana Obradović

Kako ste uspeli da organizujete učenje i izradu zadataka?

Meni lično najveća prepreka je bila vreme, pored redovnog posla i svakodnevnih obaveza prema porodici i kući, vrlo često nije ostajalo mnogo vremena u danu da se posvetim zadacima, što je rezultiralo time da sam kaskala 2 modula za drugima ali zahvaljujući divnoj mentorki i njenom razumevanju, pružena mi je mogućnost da nastavim sa sledećom grupom i dovedem do kraja sve zadatke i diplomski rad.

Da li razmišljate o otpočinjanju sopstvenog posla?

Obzirom da planiram da upišem Nivo 2 da steknem više prakse i rada u 3D, samostalni rad planiram posle završenog 2. Nivoa, nisam još sigurna na koji način ću to započeti, dosta toga  je u planu pa videću još koji će biti prvi koraci.

Vaše prve asocijacije na dizajn enterijera.

Priroda u svim njenim oblicima i materijama -sunce, pesak, nebo,reka, vodopad, trava, sneg… sve te boje prirode se divno mogu pretočiti u zatvorene prostore tj.domove i poslovne prostore.

 Koji bi bili vaši saveti za osobe koje su neodlučne i imaju dozu sumničavosti?

Mnogo mudriji i životno iskusniji ljudi od mene su davno zaključili i rekli, parafraziraću, da se čovek u starosti više kaje zbog stvari koje se nije usudio da proba, a želeo je, nego zbog onih koje je probao a nisu mu uspele.

Upravo ste dobili Sertifikat, šta je sledeće što nameravate da preduzmete?

U bliskoj budućnosti plan je da krenem na Nivo 2 i da ga uspešno završim, nadam se. Kasnije plan mi je da krenem samostalno da počnem da radim, a cilj mi je da dostignem nivo u poslu da mi to postane jedini posao i izvor prihoda. Mislim da je to kreativan i vrlo inspirativan posao koji je uz to vrlo izazovan i dinamičan rad naravno i odgovoran. Smatram da kada nešto radiš iz srca uz to osećaš leptiriće u stomaku dok se proces odvija da to mora da uspe.

I naposletku, na koji ste od svojih radova najponosniji?

Rad na 3D dizajnu je za mene potpuno otkrovenje! Fantastično iskustvo stvaranja, sa svim onim što sam naučila, me je zaista prijatno iznenadilo. To je ovaj dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. Moj prvi profesionalni rad! 🙂 Oduševljena sam!

Kurs enterijera 3D rad Slađana Obradović

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top