Osmeh za postignuti rezultat! Diplomirani student Grandesign School – Nevena Ćirić

Diplomirani student Grandesig School Nevena Ciric

I na kraju, Nevena je sve uspela! Da završi sve zadatke, briljira u 3D programu, i da sa osmehom na kraju kursa podeli sa svima nama svoje utiske.

Kada ste shvatili da je dizajn enterijera ono čime želite da se bavite?

Dizajn enterijera je nešto što me je privlačilo zaista od malih nogu, uvek sam govorila da ću biti dizajner enterijera kada porastem (iako je to tada bilo daleko manje popularno nego što je danas). 🙂 Međutim, kada je došlo vreme za upis na fakultet, u to vreme nije bilo škola koje se bave tim usmerenjem (najbliže tome je bila arhitektura koja me nije toliko privlačila). 

Koji su vaši utisci o školi Grandesign?

Za Grandesign školu sam se opredelila pre svega jer nudi mogućnost online nastave koja je meni bila jedini mogući način pohađanja jer trenutno nisam u Srbiji. Takodje, Milena mi je delovala kao veliki stručnjak i taj rad 1:1 sa njom je definitivno prednost ovog kursa!

Kako ste uspeli da organizujete učenje i izradu zadataka?

Meni lično je najveća prepreka bila vreme (jer imam malu bebu), pa sam često kasnila sa domaćim zadacima, ali moram da kažem da je ovaj način rada odličan i generalno ima sasvim dovoljno vremena da se sve završi u zadatom roku.

Da li imate neke planove za budućnost?

Jedini korak koji sam za sada preduzela jeste pohađanje kursa za početak 🙂 S obzirom da imam karijeru u nekoj drugoj sferi, iskoristila sam porodiljsko odsustvo da se pozabavim nečim što me je oduvek interesovalo i ispitam da li sam ja uopšte za to.

Šta je za vas Dizajn enterijera?

Dizajn enterijera je po mom mišljenju grana umetnosti. Postoje određena pravila koja treba pratiti, ali pre svega treba imati smisla za lepo, za estetiku. Kao što slikar meša boje na platnu, tako dizajner enterijera bira najbolji mogući spoj boja, materijala i oblika koji će odgovarati određenom prostoru, uzimajući u obzir naravno i želje vlasnika. 

Da li imate neki savet za osobe koje se dvoume šta dalje?

Život je previše kratak da bismo se bavili nečim što nas ne ispunjava! Treba dosta hrabrosti za sve velike životne promene, ali za početak čak i mali korak je veliki! Moramo da shvatimo da je naša sreća u našim rukama i da ne čekamo da nam padne sa neba, moramo da radimo za nju.

Šta vas najviše inspiriše?

Inspiracija je u suštini svuda oko nas, ja lično volim enterijere koji u sebi imaju dašak prirode, tako da mi je priroda velika inspiracija, mada moram da kažem da obožavam modu koja takođe može biti veliki izvor inspiracije kada je reč o dizajnu enterijera.

Upravo ste dobili Sertifikat, šta je sledeće što nameravate da preduzmete?

Za sada mi je plan da se bavim dizajnom kao hobijem, nešto što radim u slobodno vreme pored svog stalnog posla. U međuvremenu ću se truditi da postanem što bolja, i ko zna, možda jednog dana počnem samostalno da se bavim isključivo dizajnom što mi je veliki san! 🙂

I naposletku, na koji ste od svojih radova najponosniji?

3D dizajn me je oduševio! Vrlo brzo sam se prilagodila radu u ovom programu. Jedino sam na početku zadatak uradila po svome, a trebalo je da pratim uputstvo, ali  sam i to uradila i prezadovoljna sam dnevnom sobom, hodnikom i trpezarijom.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top