Diplomirana studentkinja Aleksandra Pejović

Studentkinja Aleksandra

Posvećenost, ozbiljnost i rad su krasile Aleksandrin napredak od samog početka kursa enterijera! Njen izuzetan talenat je došao do izražaja već na samom početku kursa, da bi se do kraja potpuno oslobodio i pokazao sav raskoš! I znate šta, Aleksandra je već na NIVOU 2 kursa enterijera i gospodari 3D dizajnom! Izvolite njene utiske…..
Moja večita potreba za uživanjem u nekim lepim i skladnim prostorima i stvaranjem istih privukla me je da se opredelim za dizajn enterijera. Oduvek sam iskazivala sklonost ka stalnom menjanju prostora oko sebe, a moje omiljene prodavnice bili su saloni nameštaja. Ta potreba za kreativnošću u prostoru nije me napustila ni kada me životni put odveo u sasvim drugom profesionalnom smeru. Preuređujući iznova i iznova svoje okruženje stalno su mi se javljale nove ideje pa sam tako vremenom uvidela da uvek može više i bolje. Ideje koje su nadolazile uvek sam do detalja vizuelizovala u svojoj glavi, a kako nisam mnogo vična predstavljanju svojih zamisli crtežom, napredak informacionih tehnologija u svetu dizajna sa svim svojim programima za crtanje i obradu dao mi je neslućene mogućnosti.

Mood Board studntkinja Aleksandra - 01
Zavirujući po internetu u svet dizajnerskih rešenja naišla sam na Grandesign School i odmah mi je „kliknulo“ da je to upravo ono što mi treba. Izaći iz pukog amaterizma i steći prava potrebna znanja, proširiti vidike i napredovati u kreativnom radu.

Mood Board studntkinja Aleksandra - 02
Inspiracije mi nikada nije nedostajalo, uvek sam je pronalazila u svemu što me okružuje, a prvenstveno u svojoj porodici koja je uvek bila tu da me podrži iako sam im više puta tumbala kuću naglavačke.

Ne bih mogla da izdvojim neki modul koji bi mi bio omiljeniji od drugih, jer su tako osmišljeni da svi drže pažnju. Svaki modul nosi svoje zanimljivosti i svaki je sam po sebi novi izazov sa zadacima koje nosi.

Mood Board studntkinja Aleksandra - 03

Savet onima koji nameravaju upisati kurs i zaploviti enterijerskim vodama je da se prepuste ruci vodilji mentora koji će sa pažnjom pratiti njihov rad i usmeravati ih svojim sugestijama da uvek daju više i da izvuku svoj kreativni maksimum.

U budućnosti se vidim u daljem učenju i usavršavanju u svetu dizajna koji je neiscrpni poligon u kojem se granice stalno pomeraju i čije su mogućnosti neiscrpne. Vidim se u mnogo divno uređenih prostora koje ću iz svoje mašte preneti u stvarnost.

I naravno, neću se ovde zaustaviti!

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top