Diplomirani student Aleksandar Lalić

Student Aleksandar kurs za dizajn enterijera Grandesign School

Za našeg studenta Aleksandra Lalića imamo sami reči hvale i divljenja! Aleksandar je od samog početka kursa imao veoma disciplinovan i odgovoran pristup celoj edukaciji. Njegov talenat je fantastičan, i došao je do izražaja od samog početka kursa. Mi smo kao škola izuzetno srećni što smo imali tako talentovanog studenta, koji će, u to smo sigurni, vladati uskoro svetom umetnosti i dizajna. Izvolite njegove utiske o kursu enterijera…

Šta vas je privuklo da se opredelite za dizajn enterijera?

Ljubav prema umjetnosti i dizajnu, te kreativnost, koja može da se izrazi u samom dizajnu enterijera, me je privukla da se opredjelim za isti. Sama činjenica da svaki enterijer može biti savršen prema svojoj funkciji uz određenu konbinaciju namještaja i materijala daje mi izazov da to postignem.

Rad studenta Aleksandra Mood board 01

Ko je vaša najveća inspiracija?

Moja najveća inspiracija je priroda i njena ljepota, djela likovne umjetnosti i arhitekture.

Koji su vam omiljeni Moduli u Grandesign School kursu?

Svi moduli su mi podjednako zanimljivi, u svakom sam uživao maksimalno.

Rad studenta Aleksandra Mood board 02

 

Kako ste pronašli kurs Grandesign School i da li biste ga preporučili drugima?

Kao prvo HVALA, HVALA i HVALA mnogo mentoru posebno, i cijeloj ekipi grandesign, nema tih riječi kojima bi iskreno mogao zahvaliti za ono što dajete. Tačno se osjeti ljubav i posvećenost mentora svom pozivu, i tačno zna kako izvući nabolje od studenta. Kurs je perfektno osmišljen za spontano učenje. Koliko god da sam bio vremenski ograničen zbog posla uživao sam u svakom trenutku provedenom na sajtu škole i rješavanju zadataka. Kurs sam pronašao sasvim slučajno na facebook-u kao reklamu i to je bilo baš ono što mi je trebalo da se dodatno usavršim. Naravno da bi ga preporučio svakome, a obavezno onima koji žele da se bave dizajnom enterijera. Ja sam dobio više nego što sam očekivao.

Rad studenta Aleksandra Mood board 03

 

Da li imate neki savet za osobe koje nameravaju da upišu kurs i zaplove enterijerskim vodama?

Savjet za osobe koje žele da upišu kurs i zaplove u svijet enterijera je da ne odustaju od svojih snova i budu samouvjereni u onome što rade.

Rad studenta Aleksandra Mood board 03

Kakvi su vam planovi u budućnosti?

U budućnosti bih volio da se bavim više dizajnom enterijera i doprinesem maksimalno tome.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top