Promena profesije u pravom trenutku! Diplomirani student Grandesign School Jasna Todorov

Jasna-Todorov

Da nikada nije kasno za promene i nove početke, pokazala nam je naša divna studentkinja Jasna, i nesebično sa svima podelila svoju priču!

Ovo je za mene nezaboravno, poučno i nadasve inspirativno iskustvo.

Moja životna želja je da stičem saznanja i da se bavim dizajnom enterijera. Najveću grešku sam, još davnih godina napravila, kada sam, nakon priprema za upis arhitektonskog fakulteta u Beogradu, ničim izazvanim, odustala da uopšte i pokušam i počela da radim u banci. Nakon 28 godina rada po bankama, više meseci sam pratila vaše objave na FB-u i konačno sam presekla. Napustila sam banku, i upisala dizajn enterijera u Grandesign School i nisam se pokajala ni jednog jedinog trena. Vaš program je detaljan, daje nam osnovna saznanja, uputstva kao i smernice u radu. Vaša posvećenost, iskrenost i ažurnost, izuzetna je kao mentora i čoveka. Od kada znam za sebe volela sam da se bavim prostorom i uređenjem prostora svog i prostora prijatelja. U ovom poslu vidim mogućnost da se iskažem kao čovek, da radim ono što volim, da budem kreativna da oplemenjujem prostor, ljude, sebe….Savladala sam mnoge nove tehnike, programe, naučila veštine kombinovanja boja, oblika, stilova. I kada čujem ~ dizajn enterijera~  to je lepota, plemenitost, toplina, sklad, ukus – moja prva LJUBAV.

Napravila sam neke nove korake vezane za iznalaženje posla, povezaću se sa ljudima koji se bave gradnjom objekata, a nameravam da neke svoje ideje uobličim i prezentujem putem elektronskih medija.

Neizmerna mi je čast što sam pohađala vašu školu i što ste mi vi bili mentor.

Velika zahvalnost za sve lepe reči i komplimente koje ste mi upućivali. Nikada neću zaboraviti ono vaše wauuuuu ili da me vi ne kritikujete, nego sugerišete.

Divni ste. Samo mi je žao sto se ovako brzo završilo.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top