Spajanje dve ljubavi u jednu! Diplomirani student Grandesign School Anđela Heinrih

Andjela-Heinrih

„Moji planovi za budućnost su da spojim optiku i enterijer, odnosno da se bavim i jednim i drugim poslom, jer je to moguće, a to je i moja želja. A kad se nešto jako želi, onda prestaje da bude nemoguće. Dizajn enterijera ne mora biti samo promena profesije, već može biti dodatna oblast i posao u kom sebe možete usavršavati i na sebi raditi“. Ovo su reči naše preslatke Anđele, čija će nam vedrina i mudrost nedostajati.

Dizajn enterijera je moja, „prva ljubav“ još iz osnovne škole, ako to mogu tako nazvati. Od tehničkog crtanja i obrazovanja, i prvog osnovnog upoznavanja sa oblašću arhitekture i enterijera sam shvatila da je to oblast koja me jako zanima, oblast koja je kreativna i oblast, koja je pre svega, lepa. Iako se nisam kroz srednju školu i fakultet opredelila za arhitekturu i enterijer, ipak je ostalo u srcu kao neostvarena želja. Optika je moje zanimanje koje sam završila i kojim se bavim i koje podjednako volim kao i enterijer. Sada ta dva da razdvojim, ne mogu, ali mogu da vidim da jedno sa drugim imaju veze, i sada mogu jedino da ih spojim.

Kada sam vas pronašla na internetu, shvatila sam da je to moja prilika da ostvarim svoju neispunjenu želju. Pogledavši teme i lekcije na sajtu vaše škole, došla sam do zaključka da ću kod vas dobiti sva znanja koja su mi potrebna da bih se bavila dizajnom enterijera. I zaista je tako. Moja topla preporuka je Grandesign School za sve koji imaju želju da uče o enterijeru. Stečeno znanje sam već počela da primenjujem, imam već par prijatelja koji su me pitali da im pomognem oko uređenja njihovih stanova, pa se nadam da će to biti jedan od početaka ka većim koracima. Sitnim koracima ka velikim uspesima.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top