Talenat u genima – Nikoleta Kovačević

Grandesign School studentkinja Nikoleta Kovačević

Naša umetnica Nikoleta, nikako nije odustajala, već je bila uporna i istrajna, i zasluženi Sertifikat je došao u prave ruke! Izuzetno talentovana mlada dama, je već od prvih zadataka pokazala veliku originalnost i autentičnost! Ponosni smo što je nas izabrala! 🙂 Prenosimo vam njene utiske

Kada ste shvatili da je dizajn enterijera ono čime želite da se bavite?

Želju za dizajnom enterijera imam već dugo, šta više želela sam da upišem Dizajn enterijera na Primenjenoj akademiji, ali okolnosti su me navele prvo na Likovnu akademiju. Od malih nogu sam u umetničkim vodama, i konstantno istražujem sve grane umetnosti, a posebno obožavam arhitekturu i slikarstvo. Iz tog razloga nekako Dizajn enterijera mi omogućava i jedno i drugo.

Koji su vaši utisci o školi Grandesign?

Ovaj kurs bih preporučila vrlo rado svima, a mene ste nekako privukli Vi Milena, vaša stručnost, posvećenost… Sve najlepše zaista.

Kako ste uspeli da organizujete učenje i izradu zadataka?

Nisam imala neke prepreke tokom ovog kursa, mozda samo to što nisam uspevala da uskladim i fakultet pa sam kasnila dosta. 

Vaše prve asocijacije na dizajn enterijera

Udobnost, stil.

Koji bi bili vaši saveti za osobe koje su neodlučne i imaju dozu sumničavosti?

Savetovala bi ih da imaju hrabrosti da se bave onim što vole, jer ako rade ono što ih ispunjava onda zapravo ne rade.

Gde pronalazite inspiraciju za enterijer?

Inspiraciju pronalazim svuda oko sebe, i u sebi, i najviše možda u prirodi. Volim da spoljašnje okruženje gradjevine suptilno provučem kroz enterijer. 

Upravo ste dobili Sertifikat, šta je sledeće što nameravate da preduzmete?

Trenutno se nalazim na raskrsnici puteva završavam studije, pa imam neki strah od toga da li ću naći posao, kako ću ja to… Završavam Master studije na Likovnoj Akademiji, a dizajn enterijera me mnogo privlači i uživam dok radim, za početak ću projektovati tavan Dedine kuće u atelje.

I naposletku, na koji ste od svojih radova najponosniji?

Sigurno na diplomski rad u 3D programu! Veoma mi se sve dopalo, i jako sam zadovoljna izradom dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije u 3D, i naročito renderima! 😊

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top