Diplomirani student Grandesign School – Milana Dobraš!

Milana studentkinja Grandesign School

Kada smelo zakoračite u novo životno poglavlje to uvek donese sjajne rezultate! Naša Milana Dobraš je napravila novi životni korak u svet dizajna, u koji je, kako sama kaže oduvek zaljubljena! I znate šta, iako je mama dve devojčice prva je diplomirala u Novembarskoj klasi sa izvanrednim uspehom! Izvolite njene utiske…

Oduvek sam bila zaljubljenik u dizajn. Moje prethodno obrazovanje su grafički dizajn i dizajn proizvoda, pa sam želela da istražim još jedno novo polje, a to je dizajn enterijera. 

Kao mama dve male devojčice dosta vremena provodim kod kuće, stoga sam odlučila da upišem ovaj kurs i kvalitetno ispunim svoje slobodno vreme. Sada, iz ovog ugla, mogu Vam reći da uopšte nisam pogrešila. Ovaj kurs me je toliko prijatno iznenadio i proširio vidike. 

Pre svega, želela bih da se zahvalim mom mentoru, Mileni Obradović, koja me je vodila kroz ovo putovanje. Svaki savet, sugestija i pohvala su mi mnogo značili. Vaše znanje, jasna objašnjenja, lepa komunikacija i posvećenost su mi pomogli da uspešno završim ovaj kurs. Takođe, moram da pohvalim organizaciju kursa. Kurs je koncipiran tako da vas korak po korak uvodi u svet enterijera. 

Kurs mi je preporučila drugarica, koja prati Vašu Facebook stranicu. Zaista bih preporučila ovaj kurs svim ljudima koji gaje interesovanje ka dizajnu enterijera.

Svima koji nameravaju da upišu kurs bih poručila da se ne plaše da izađu iz svoje zone komfora.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top