Usavršavanje je uvek u trendu – Diplomirana studentkinja Grandesign School Ljubinka Okolić

Studenkinja kursa za dizajn enterijera Grandesign School

Naša studentkinja Ljubinka, je još od prvih lekcija na kursu pokazala izuzetan talenat! Upijala je znanje i korak po korak se približila ostvarenju svojih snova! Pred nama je talentovana i uporna mlada dama rešena da ovlada svetom dizajna i umetnosti! Mi smo tu da joj pružimo podršku i veliki vetar u leđa, kao i uvek! Izvolite njene utiske …

Po zanimanju sam građevinski tehničar i jako volim da radim taj posao. Kada sam se doselila u Švajcarsku 2010 godine cilj mi je bio da radim svoj posao i nisam odustajala dok nisam uspjela i 2013 sam počela da radim u jednom projektnom birou. Tu sam prvi put pravila modele sa kojima sam bila oduševljena, pravila sam modele stanova od karton pjene, namještaj takođe od karton pjene, na taj način mogli smo da vidimo i odlučimo koje materijale ćemo da koristimo. Od tada sam oduvijek imala želju da upišem dizajn enterijera, ali to je pored mog privatnog života došlo tek sada na red.

mood-board-kurs-dizajn-enterijera-ljubinka-01

INSPIRACIJA

Moja najveća inspiracija je kada pogledam sve što sam do sada radila, ta ljubav me pokreće, volim svaki svoj crtež. Volim da gledam kako su drugi dizajnirali i da naučim nešto novo, jer svi smo različiti i zajedno pomjeramo granice. Raduje me što ima toliko kreativnih mladih ljudi, i naravno svoju inspiraciju pronalazim jos na internetu i u časopisima.

mood-board-kurs-dizajn-enterijera-ljubinka-02

OMILJENI MODULI

Svaki modul mi je omiljen na svoj način jer u svakom sam naučila nešto novo. Ali ako treba da izdvojim onda je to Moodboard, jer do tada se nisam nikako susretala sa tim i u početku mi je to bilo veliki izazov.

mood-board-kurs-dizajn-enterijera-ljubinka-03

Dugo sam vremena razmišljala kako da uplovim u svijet dizajna i onda sam jednom slučajno na internetu pronašla Grandesign School i istog trenutka sam odlučila da ga upišem. Naravno da bi svima koji žele da se bave dizajnom enterijera preporučila da ga upišu jer kurs je stvarno dobro osmišljen pored toga i naša draga mentorica Milena Obradović je uvijek tu za nas i svojim sugestijama nam pomaže da svoje zadatke uradimo što je najbolje moguće

mood-board-kurs-dizajn-enterijera-ljubinka-04

SAVET

Moj savjet za osobe koje žele da upišu kurs je da ne odustaju…

BUDUĆNOST

Moji planovi u budućnosti su da završim 2 Nivo kursa i da posle toga počnem polako da se bavim sa tim poslom. Velika mi je želja da u budućnosti budem uspješna u svom poslu i da svojim radom i idejama budem dio preljepih enterijera.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top