Uređenje prostora uz mnogo ljubavi-Studentkinja Dragana Miljanović

Studentkinja Dragana Miljanović - Iskustva sa kursom za dizajn enterijera

Učenju i radu na kursu enterijera, naša talentovana Dragana Miljanović, je pristupila sa velikom dozom odgovornosti i discipline! Izuzetna mlada dama je išla kroz Module kursa veoma sistematično, upijajući svo znanje i preporuke. Rezultat takvog pristupa je njen fantastičan napredak u domenu dizajna enterijera i umetnosti. Izvolite njene utiske…

Mood board rad studentkinje Dragane Miljanović - 01

Opredelila sam se za kurs dizajna enterijera iz ljubavi prema istom. Mnogo godina unazad je uređenje prostora nešto što privlači moju pažnju. Svaki prostor, u kojem se nađem, analiziram, razmišljam šta bih mogla da primenim, šta promenim, kako preuredim.

Mogu do detalja da zamislim neki prostor u kojem bih izrazila svoju kreativnost, na bilo koji način, makar kroz detalje.

Mood board rad studentkinje Dragane Miljanović - 02

Moram istaći da je pohađanje kursa bilo jedno korisno i divno iskustvo, koje je u svakom modulu interesantno i drugačije. Trud i ljubav mentora prema svom pozivu, omogućili su mi lak i brz prolazak kroz sve lekcije. Uživala sam da sklapam prostore u Mood Board programu i da se poigravam sa istim i potpuno različitim stilovima u enterijeru.

Mood board rad studentkinje Dragane Miljanović - 03

Grandesign School sam pronašla tragajući za sličnim kursevima na internetu, sasvim slučajno. Privukao mi je pažnju jer sadrži konkretan rad u programima. Želela sam da učim i dobijem odgovore na mnoga pitanja i nedoumice koje sam imala.

Najiskrenije bih ga preporučila svima, koji imaju ista interesovanja, za učenje konkretnih i korisnih stvari iz ove oblasti, a nisu imali priliku tokom svog prethodnog školovanja. Kurs je sveobuhvatan i o svemu se vodilo računa kad je osmišljavan. Od izuzetne važnosti bio mi je konstantan nadzor i pomoć mentora.

Mood board rad studentkinje Dragane Miljanović - 04

Savet svima koji upisuju kurs je da imaju puno poverenje u mentora i njene savete, da iskazuju svoju kreativnost bez ustručavanja, sve ostalo će doći samo po sebi.

Moji planovi u budućnosti su da nastavim da učim i usavršavam svoje znanje iz ove oblasti, u istoj školi  a želja mi je da budem odgovorna za uređenje mnogih životnih prostora u budućnosti

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top