Student Grandesign School Nemanja Tomović

Student Nemanja Tomović

Naš student Nemanja Tomović je započeo svoje kreativno putovanje jedinstvenim izrazom i unikatnim dizajnom koji krase njegov vanserijski talenat. Ogromna strast prema enterijeru i umetnosti povela je Nemanju u dizajnerski svet i to punim jedrima. Izvolite njegov intervju.

Šta vas je privuklo da se opredelite za dizajn enterijera?

Dizajn enterijera me je oduševio svojom transformativnom snagom. Sposobnost oblikovanja okruženja i izazivanja emocija kroz dizajn je zaista izuzetna. Polazeći od pozadine u građevinarstvu, privukao me je kreativni aspekt pretvaranja prostora u estetski ugodna i funkcionalna umetnička dela. To je savršen spoj tehničke preciznosti i umetničkog izraza.

Moodboard rad studenta Nemanje - 01

Koja je vaša najveca inspiracija?

Moja najveća inspiracija potiče iz bogatog sveta oko nas — životne sredine, ljepote prirode i bezbroj iskustava koja oblikuju naše živote. Duboku inspiraciju pronalazim u različitim oblicima, teksturama i bojama prisutnim u našem okruženju. Ljude koje srećem, kulture sa kojima se upoznajem i jedinstvene priče koje svaki prostor priča istinski podstiču moj kreativni duh.

Koji su vam omiljeni Moduli u Grandesign School kursu?

Bez sumnje, moji omiljeni modul u školi Grandesign su plafoni i osvetljenje. Ono po čemu se oni izdvajaju za mene je uključivanje specifičnih zadataka koji oslobađaju kreativnost. Ovi moduli prevazilaze teorijsko učenje, pružajući praktična iskustva koja mi omogućavaju da izrazim svoju jedinstvenu perspektivu u dizajnu enterijera.

Moodboard rad studenta Nemanje - 03

Kako ste pronašli kurs grandesignschool i da li biste ga preporučili drugima?

Otkrio sam Grandesign školu kroz entuzijastičnu preporuku prijateljice. Potpuno sam zadovoljan svojim iskustvom, dobro struktuirani nastavni plan i program i praktični projekti obogaćuju. Ono što me je zaista privuklo je stručnost mentora, njegovo vođstvo je bilo od neprocenjive vrednosti. Od srca preporučujem Grandesign School svima koji su strastveni u dizajnu enterijera.

Moodboard rad studenta Nemanje - 04

Da li imate neki savet za osobe koje nameravaju da upišu kurs i zaplove enterijerskim vodama?

Polazak na kurs dizajna je kao isplovljavanje na kreativno putovanje. Moj savjet je da tome pristupite otvorenog uma, spremni za istraživanje i učenje. Kao i kod jedrenja, biće izazova, ali oni su neophodni za lični i profesionalni razvoj. Aktivno se uključite u rad na kursu i iskoristite svaku priliku da primenite teorijsko znanje u praktičnim projektima. Putovanje je važno koliko i odredište. 🙂

Moodboard rad studenta Nemanje - 05

Kakvi su vam planovi u budućnosti?

Moji budući planovi uključuju spajanje moje inženjerske pozadine sa mojom strašću za dizajnom enterijera kako bih stvorio inovativne, autentične i održive prostore. Težim da osnujem sopstvenu dizajnersku firmu koja se fokusira na transformativne i ekološki osviješćene dizajne. Kontinuirano obrazovanje, praćenje trendova u industriji i aktivan doprinos evoluciji dizajna enterijera sastavni su djelovi mog putovanja. Uzbuđen sam zbog mogućnosti i izazova koji su pred nama u ovoj dinamičnoj oblasti koja se stalno razvija.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top