Studentkinja Grandesign School Sanja Petrović

Studentkinja Sanja Petrović

Izuzetna odgovornost i posvećenost zadacima su krasile Sanjin napredak na kursu. I kako sama kaže, sve se preokrenulo u Moodboard-u, kada je njen talenat prosto eksplodirao i vinuo se u visine. Odlučna i uporna, sa uspehom i u roku je sve završila i krenula na sledeće nivoe obuke. Izvolite njenu priču.

Sve je krenulo sa pitanjem mog supruga čime bih se bavila da ne radim posao koji sada radim. Neočekivano moj odgovor je bio dizajn enterijera. To je nekako stajalo dugo u meni, a održavalo se kroz pasionirano čitanje časopisa i praćenje na Instargramu i Pinterestu. Onda sam odličila da potražim referentnu edukaciju i odabrala Grandesign School.

Moodboard Sanja 01

Kako ste pronašli Grandesign School i da li bi je preporučili drugima?

Tokom potrage za referentnom edukacijom, tražila sam online edukaciju koja mi nudi fleksibilnost, zbog mojih porodičnih i poslovnih obaveza. Drugi kriterijum mi je bio da mi mentor bude dostupan i da me aktivno prati. Sve mi je to pružio Grandesign School i Milena kao mentor. Puno su mi značile reči podrške od samog početka, kako bhi istrajala u nečemu potpuno novom za mene. Vrlo rado preporučujem svima kurs.  Savetujem od srca svakoga da upiše kurs, bez obzira da li će mu to biti profesija ili samo hobi. Investicija nije velika ako se ima u vidu šta se dobija. Nakon kursa, možete sami sređivati svoj životni prostor po svom ukusu.

Ko vam je najveća inspiracija?

Ja u svemu oko sebe nalazim inspiraciju i otvorena sam za nova saznanja. Često putujem i to mi donosi nove poglede na kulturu, narode, navike, boje, oblike i inspiriše me.

Moodboard Sanja 03

Koji su vam omiljeni Moduli u Grandesign School i kakvi su vam planovi u budućnosti?

Kod mene se sve preokrenulo kada sam došla do modula u kojem smo učili da koristimo program Moodboard. To mi je dalo priliku da biram komade nameštaja i da ga sklapam u skladnu celinu. Planiram da nastavim sa edukacijom. Tu su i planovi da ponudim svojim prijateljima da im pomognem u sređivanju njihovog životnog prostora.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top