Oslobođena kreativnost! Studentkinja Ivana Dučić

Studentkinja kursa enterijera - Ivana

Korak po korak…..naša Ivana je zakoračila u svet svojih snova! Izuzetno se radujemo što smo u njoj probudili velikog kreativca i umetnika, koji je negde bio uspavan! Ivana je ispoštovala sve rokove i diplomirala na vreme. Par utisaka je podelila sa nama…..

Šta vas je privuklo da se opredelite za dizajn enterijera?

Oduvek sam imala želju i interesovanje za dizajniranje enterijera,skupljala sam časopise i magazine koje se bave uredjenjem prostora,i rado ih listala s vremena na vreme.

Ko je vaša najveća Inspiracija?

Upravo ti časopisi su mi najveća inspiracija, priroda, boje, zatim neki lepo uredjen prostor, ili prodavnice nameštaja u kojima mogu biti satima i razmišljati gde bi se šta uklopilo..

Grandesign School moodboard studentkinje Ivane

 

Koji su vam omiljeni Moduli na grandesign school kursu?

Omiljeni Moduli su mi bili Primeri nameštaja i kombinacije nameštaja za koloritne šeme.

Kako ste pronašli kurs Grandesign School i da li biste ga preporučili drugima?

Razmišljala sam kako da ispunim svoje slobodno vreme, i jedne subote sasvim slučajno naišla sam na intervju jedne advokatice o tome kako je preuredla staru trošnu kuću u novi dom, i kako je posle desetak godina advokatske karijere rešila da završi školu za dizajn! I tako se rodila ideja! Preko Google pretrazivača došla sam do Grandesignschool koja je nudila upravo ono što je mene interesovalo! Kurs je počinjao za desetak dana i ja sam  bila presrećna!

Moja topla preporuka za sve buduće studente!

Moodboard Grandesign School studentkinja Ivana

 

Da li imate neki savet za osobe koje nameravaju da upišu kurs i zaplove enterijerskim vodama?

Za sve one koji nameravaju da pohadjaju ovaj kurs je da prate svoje snove, upuste se u avanturu, oslobode i nauče nešto novo!  Uz poznatu i sjajnu mentorku Milenu Obradović koja će osloboditi vašu kreativnost!

I na kraju, kakvi su vam planovi u budućnosti?

Sada sam zakoračila jednu stepenicu više, a cilj je biti jednog dana dizajner enterijera i stvarati lepe i funkcionalne prostore!

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top