Kada dođe na red da se snovi ostvare! Diplomirani student Grandesign School Biljana Batalo

Fenomenalan talenat koji Biljana poseduje, video se od samog početka kursa! I nekako je sve išlo lagano i spontano! Iz lekcije u lekciju njena originalnost i kreativnost su sve više i više dolazili do izražaja. Posle godišnjeg odmora, smo je pitali za utiske, a ona nam je prvo odgovorila:

Pa jesam… odmorila sam se, koliko je to bilo moguće uz bebca:) ali baš sam se potrudila da odmor maksimalno iskoristim 🙂 🙂 

I mogu vam reći da gde god da se nadjem baš dosta obraćam pažnju na enterijer i neke detalje što mi pre kursa uopšte ne bi “zapalo” za oko, a suprug me samo pita koja je sad ovo šema, a šta ovo, a kako ono 🙂 i baš komentarišemo koliko je vaš kurs genijalan a naravno i vi kao mentor, i kao neko ko je osmislio ceo kurs! Stvarno svaka vam čast! 🙂

Ja sam oduševljena koliko je kurs pozitivno uticao na mene! 🙂

Moje zanimanje za dizajn enterijera počinje veoma rano… moglo bi se reći još dok sam bila mala. Ono što me je tada fasciniralo jeste pravljenje i sredjivanje kućice za barbike. Kada bih sredila celu kuću i kad dodje vreme za igru sa barbikama to više nije bilo to, odmah bih tražila sledeću lokaciju gde bih mogla da napravim i sredim novu, drugačiju kuću… Ta ljubav prema uredjenju prostora nastavlja se kako rastem i sazrevam.

Kada je došlo vreme da upišem srednju školu, moja velika želja bila je upravo škola za dizajn enterijera. S obzirom da sam živela u malom mestu koje je 40ak km udaljeno od Beograda gde se škola nalazila, bilo je nemoguće da iskombinujem prevoz od kuće do škole, a mogućnosti za stanovanje u Beogradu nisam imala, i tako je izbor pao na drugu školu. Moje školovanje započelo je i završilo se u oblasti ekonomije.
Sada sam Master Ekonomista, zaposlena u velikoj firmi u spoljnoj trgovini, volim ono za šta sam se školovala i šta radim… ali… uvek sam se vraćala toj svojoj “prvoj ljubavi”.Kada sam se “bacila” u potragu za nekom vrstom edukacije iz oblasti dizajna enterijera, ovaj kurs mi se učinio kao najozbiljniji i najkompetentniji. 

Upravo iz tog razloga sam se i odlučila za Grandesign school. Želela sam da na neki način udovoljim sebi, ali i da istovremeno obogatim svoje znanje iz oblasti dizajna enterijera.
S oduševljenjem ali i odredjenom dozom straha da ja ipak nisam za to, pristupila sam kursu… straha sam se oslobodila relativno brzo, zahvaljujući divnoj mentorki Mileni, a moje oduševljenje je raslo iz dana u dan, iz lekcije u lekciju. I moja ljubav prema dizajnu enterijera je bivala sve veća i veća…

Ovaj kurs mi je pored novog znanja doneo i novi pogled na uredjenje prostora… počela sam da primećujem neke stvari koje ranije nisam, oslobodila sam se u pogledu nekih novih ideja i stilova. Inspiraciju pronalazim u ljudima i prirodi, ali i u hrani… često me inspirišu boje, najčešće šarenilo, pa upravo tim šarenilom pokušavam da obogatim prostor.
Mislim da rečima i ne mogu da opišem moje zadovoljstvo i sreću koju mi je ovaj kurs doneo… i iskreno se nadam da cu uspeti da stečeno znanje iskoristim prvenstveno pri uredjenju moje nove kuće.

Posebnu zahvalnost dugujem mentorki Mileni, jer je uspela da probudi i na površinu izvuče moju kreativnost, a svojim nesebičnim savetima i sugestijama doprinela da moje znanje bude još veće.

Svakome bih preporučila ovaj kurs jer je prosto fenomenalan! Uz znanje dobija se i samopouzdanje, jer u mentoru imate nekoga ko veruje u vas i bodri vas do samog kraja… a na kraju vas čeka čudesan svet dizajna i enterijera i sve što zamislite možete i da ostvarite…

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top