Usavršavanje je uvek u trendu! Diplomirani student Grandesign School Tamara Knežević

Naša Tamara je uvek prva završavala sve zadatke! I kada bi se pojavile sitne korekcije, svetlosnom brzinom je rešavala sve! Fenomenalna komunikacija, baš kako i sama Tamara kaže brza, laka i jednostavna!

Zbog čega želite da se bavite dizajnom enterijera?

Oduvek sam volela lepe enterijere, interesantne dizajne i obožavala da gledam emisije tog tipa. Takodje želela bih i da prostor u kome živim i radim učinim lepšim, skladnijim i funkcionalnijim. Za sve to je potrebno predznanje i stručna osoba, pa sam odlučila da zavirim u male tajne velikih majstora.

Da li biste mogli da opišete svoj stil u 3 reči? 

Minimalistički, prirodan,praktičan.

Ko ili šta vam je najvecća inspiracija?

Priroda mi je definitivno najveća inspiracija. Do sada sam inspiraciju tražila na internetu i časopisima o dizajnu. Medjutim, posle ovog kursa počela sam inspiraciju da uočavam svuda oko sebe.

Kako ste pronašli studiranje u Grandesign school?

Sasvim slučajno. Istraživala sam ponudu kurseva enterijera i videla reklamu Grandesign škole na društvenoj mreži.

Kakva je bila komunikacija sa mentorom?

Laka, brza, jednostavna. Mentor je uvek tu, voli svoj posao, čini ceo kurs dinamičnim. Ceo koncept kursa je zanimljiv, stvoren za svakoga, savršen za introverte. Iako je u pitanju ekspert, komunikacija je opuštena, neposredna, a opet puna poštovanja i razumevanja.

Ako biste mogli da date savete nekome ko razmišlja o dizajnu enterijera, koji bi to mogli biti? 

Smatram da je važno stvoriti kvalitetnu osnovu kroz obrazovanje i usavršavati se. A takodje i biti svoj. Na sajtu Grandesign škole naći ćete citat A. Ajnštajna da je jedini izvor znanja iskustvo. Nije na odmet poželeti i sreću 🙂

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top