Umetnica za budućnost! Studentkinja Daliborka Pavićević

Grandesign School studentkinja Daliborka

Naša super talentovana Daliborka je prevazišla sva očekivanja, i svoja i naša! Izuzetno talentovana, pomno je upijala sve lekcije, redovno slala sve zadatke i kurs završila u roku. Pročitajte njene utiske…

Šta je presudilo da se zainteresujete za dizajn enterijera?

Dizajn enterijera je bila karika koja je nedostajala da upotpunim moj umjetnički opus 🙂 

Jedna sam od onih koji sav svoj život posvećuju umjetnosti i žive za nju, tako da mogu reći da je umjetnost ta koja je presudila. Od djetinjstva sam voljela gledati kroz prozor automobila, dok tata vozi, kuće, kako su građene, koja je najljepša i zamisljala kako bih onu najružniju mogla popraviti da bude ljepša 🙂 i kako ljudi koji su je gradili nisu je odmah napravili lijepom 🙂

Neposredno pred upis ovog kursa sam razmisljala o tome kako bi bilo lijepo da jedan grad ima arhitektu koji bi pomogao ljudima koji nisu u materijalno zavidnoj situaciji pri izgradnji kuće.

Zamislite samo kakav bi to bio grad!!!

Studentkonja Daliborka - Moodborad - Grandeign School

Šta vas je navelo da odaberete baš Grandesign school, i da li biste je preporučili drugima?

Grandesign school se pojavila kao znak da je to ono što meni treba. Odmah sam počela sa istraživanjem i vrlo brzo shvatila da se radi o ozbiljnom kursu i ozbiljnoj mentorki. Ovaj kurs mi je donio više od očekivanog i preporučila bih ga onima koji imaju interesovanje za dizajn enterijera, a iz nekog razloga nisu bili u mogućnosti da pohađaju redovni fakultet arhitekture i dizajna.

Grandesign School - Rad studentkinje Daliborke

Koje su bile najveće prepreke tokom studiranja na kursu, i kako ste ih prevazišli?

Najveće prepreke tokom studiranja bile su nove lekcije, tj. novi programi. Postojao je strah da zadatke neću završiti na vrijeme, ali uz strpljenje i podršku mentorke Milene Obradović sve umišljene prepreke su lako prevazilažene.

Grandesign School - Rad studentkinje Daliborke

Koji vam je sledeći korak?

Upravo je završeni NIVO 1 moj prvi korak ka tome! Nastavljam dalje sa edukacijom u Grandesigh školi. Želim da se ozbiljnije bavim dizajnom enterijera, ali prije toga potrebno je da kompletiram znanje iz ove oblasti.

Kada čujete „ dizajn enterijera“, šta vam prvo pada na pamet?

Kada čujem dizajn enterijera prvo mi padne na pamet nešto lijepo, prijatno… nešto pred čime emotivno ne mogu ostati ravnodušna, a što ima onaj WOOW efekat.

Šta biste savetovali ljudima, koji možda žele promenu u karijeri, ali imaju određene sumnjičavosti i rezerve?

Savjetovala bih im da ne troše energiju na sumnjičavost i rezervisanost već da je usmjere na onaj unutrašnji glas, da osluškuju ono što dolazi iz dubine samog bića jer to je ono u čemu smo dobri (možda i najbolji) i to je ono što nas čini sretnima.

Kakvi su vam planovi u budućnosti?

Moj plan je da prvo pročitam knjigu `Psihologija prostora` moje drage mentorke Milene Obradović, jer smatram da će mi i te kako biti od koristi za bavljenje poslom dizajnera enterijera. Takođe, planiram da nikad ne prestanem da se nadograđujem, da postanem uspješna dizajnerka enterijera i da usrećim mnoge klijente.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top