Preporuka za kurs enterijera – Brankica Ivković

Studentkinja Brankica - kurs dizajn enterijera

Naša draga studentkinja Brankica je tokom kursa pokazala svoj izuzetan talenat i dar za umetnost! Posvećenost, ozbiljnost i rad su krasile njen napredak od samog početka kursa enterijera, pa sve do diplomiranja, u roku! I na kraju je sve uspela, čak i da izdvoji vreme za ovaj intervju!

Kao neko ko ima sklonosti ka umetnosti i inženjeringu, oduvek sam imala ambiciju i gajila ljubav prema arhitekturi, ali sam igrom slučaja završila Saobraćajni fakultet. Poslednjih 15 godina sam se bavila biznisom koji nije imao dodirnih tačaka sa umetnošću i estetikom, bila uspešna u svom poslu, ali sam oduvek osećala neku prazninu i nedovoljnu ispunjenost onim što radim. Uvek sam osećala strast prema kreativnom izražavanju, oblikovanju prostora i stvaranju funkcionalnih i estetskih enterijera, kako u svom domu, tako i u domu mojih roditelja. Redovno sam pratila emisije koje se tiču uređenja prostora, pratila sam razne profile svojih prijatelja koji se bave dizajnom enterijera i u tome jako uživala. Kako sam trenutno na porodiljskom odsustvu, odlučila sam da to vreme iskoristim za dodatnu edukaciju i shvatila sam da je ovo idealna prilika da sebi ispunim veliku želju i oprobam se u dizajnu enterijera.

Studentkinja Brankica Moodborad-01

Ko vam je najveća inspiracija?

Ne mogu reći da me posebno inspiriše neka ličnost ili poznati dizajner, već sam više bila inspirisana momentima u životu koji su me usko povezali sa ovom oblasti, i u kojima sam jako uživala i shvatila da imam sklonosti ka dizajnu enterijera. Više puta sam se bavila renoviranjem svog doma, porodične kuće i svog stana i ta lična iskustva su uticala na moju kreativnost.

Studentkinja Brankica Moodborad-02

Koji su vam omiljeni Moduli u Grandesign School?

Najviše sam uživala radeći u Moodboard-u i u programu za crtanje u računaru.
Radeći u Moodboard-u sam mogla da izrazim svoju kreativnu slobodu i da se poigravam sa enterijerom bez prethodno zadate šeme prostora, što je meni bilo jako zanimljivo.
Program za crtanje je veoma jednostavan i „user friendly“ program koji je delimično sličan AutoCAD-u, koji sam obožavala na fakultetu, a takođe sam ljubitelj i nacrtne geometrije, tako da je malo reći da sam u ovom programu uživala kao malo dete uz omiljenu igračku.
Diplomski rad kao kombinacija Moodboard-a i Crtanja mi je bio pravi šlag na torti i u njegovoj izradi sam posebno uživala.

Studentkinja Brankica Moodborad-03

Kako ste pronašli kurs grandesignschool i da li bi ga preporučili drugima?

Za Grandesign kurs sam saznala sasvim slučajno preko Facebook-a, baš u momentu kada sam donosila odluku da želim da upišem neku edukaciju iz oblasti dizajna enterijera, naišla sam na Grandesign reklamu i počela da istražujem slične škole i kurseve. Kako nisam našla ništa slično ili bolje što bi mi pružilo pravu edukaciju online, odlučila sam da šansu dam baš Grandesign školi i nisam se pokajala, u potpunosti su ispunili moja očekivanja.
Mentorka Milena, koja je uvek dostupna za svaki savet i sugestiju kako bi vas na vreme usmerila, lekcije koje su tako pametno i temeljno osmišljene, sve je osmišljeno tako da iz vas izvuče ono najbolje i da vam da dobar temelj za dalje bavljenje u ovoj oblasti. Svakome bih preporučila ovaj kurs i ja sama jedva čekam početak Nivoa 2 kako bih se dalje usavršila.

Studentkinja Brankica Moodborad-04

Da li imate neki savet za osobe koje nameravaju da upišu kurs i zaplove enterijerskim vodama?

Svakome ko iole gaji ljubav prema dizajnu enterijera bih savetovala da upiše kurs jer će tako dobiti primenljivo znanje za relativno kratko vreme, što je kod mene bilo od presudnog značaja. Život je isuviše kratak da se ne bismo bavili onim što volimo i to je ono što mene trenutno pokreće.

I na kraju, kakvi su vam planovi u budućnosti?

Planiram da završim sva 4 nivoa kursa, drugi novo sam već upisala. Nakon završene škole planiram da radim kao samostalni dizajner enterijera i znam da ću biti uspešna u tome jer je to posao koji se radi iz ljubavi.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top