Ljubav prema bojama i materijalima! Diplomirani student Grandesign school Danijela Obradović

Vera u uspeh i upornost su moćna kombinacija. Danijela nije ni znala koliko je talentovana, dok se nije odvažila, izašla iz svoje zone komfora i prepustila se enterijerskim vodama! I mi smo veoma srećni zbog nje. I znate šta, upravo smo je uhvatili, kako ona kaže, u primeni znanja stečenog na kursu Grandesign school, i to u renoviranju sopstvenog doma: renoviramo kuću, a to je za mene, nakon Vaše obuke veoma inspirativno.Uživam……..

Šta je presudilo da se zainteresujete za dizajn enterijera?

Kao neko, čiji je deda radio u metraži i pozamanteriji odrastala sam okružena materijalima. Naučila sam sve o njima i zavolela ih.Tada, kao i sada, čim udjem u neki prostor, dobijem ideje kako bih ga izmenila ili oplemenila. Kada sam videla da Grandesign School upisuje studente, nisam se dvoumila.

Šta vas je navelo da se opredelite za Grandesign school, i da li biste je preporučili drugima?

Za arhitektu Milenu Obradović sam znala čitajući časopise gde je davala stručne savete. Izuzetno cenim njen rad i čast mi je da sam završila obuku baš u ovoj školi, sa njom kao mentorom. Ovo je škola za svaku preporuku. Izuzetno detaljno gradivo sa jasnim opisima i savetima mentora u svakoj lekciji. Kada sam počela da učim, shvatila sam koliko zapravo ne znam. Dizajn je puno više od boje….

Koje ste korake preduzeli da započnete samostalno da se bavite dizajnom enterijera?

Zaposlena sam u porodičnoj firmi, koju vodim zajedno sa suprugom. Želja mi je da proširim delatnost ili se pridružim nekom timu. Do tada, volela bih da proširim svoje znanje i veštine.

Kada čujete „dizajn enterijera“, šta vam prvo pada na pamet?

Dizajn je za mene spoj boje, kreativnosti, mode, stručnosti, ljubavi….

Šta biste savetovali ljudima, koji možda žele promenu u karijeri, ali imaju određene sumnjičavosti i rezerve?

Treba biti hrabar i svoj. Izaći iz zone komfora i raditi ono što volimo. Znala sam to u teoriji, ali tek kada sam počela da učim i rešavam zadatke, za mene nije postojao umor niti ograničeno vreme. Naučila sam kako da volim svaku boju i primenim je u enterijeru u zavisnosti od želje klijenta.

Gde pronalazite inspiraciju za dizajn?

Inspiraciju pronalazim u prirodi, okruženju, časopisima, porodici, prijateljima…..

Konačno, kakvi su vam planovi u budućnosti?

Moji su planovi kreativni, usmereni ka dizajnu i poslu koji mnogo volim.

Verujem u uspeh.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top