Intervju – diplomirana studentkinja Slađana Janković Milojević

Studentkinja Sladjana kurs za dizajn enterijera

Kada smelo zakoračite u novo životno poglavlje to uvek donese fantastične rezultate! Naša studentkinja Slađana Janković Milojević je napravila novi iskorak u svet umetnosti i kreativnosti u koji je oduvek bila zaljubljena, i posvećeno i sa velikom odgovornošću u roku završila prvi NIVO kursa enterijera! Izvolite njene utiske….

1. Šta vas je privuklo da se opredelite za dizajn enterijera?

Dizajn enterijera je bila karika koja je nedostajala da zaokruži moju priču. Zapravo, moje primarno zvanje je Master Prostornog planiranja i od prvo godine studija sam imala tu neku „borbu“ sa pojašnjenjem na pitanje, čime ću se baviti, odnosno konstantni sinonim okruženju da sam upravo dizajner enterijera. U glavi sam stalno pravila paralelu eksterijera kojim sam se bavila i ulazak u dizajn enterijera. Nedostajala mi je stručna edukacija pored stalnog informisanja iz hobija. Spoj umetnosti i kreativnosti koju sam oduvek gajila u sebi i izražavala se kroz crtačke sposobnosti, o kojima moja porodica još uvek govori, čuvajući prve crteže iz ranog detinjstva na kojima je uglavnom predstavljan enterijer određenog dela kuće.

Mood Board - kurs dizajn enterijera rad Sladjane
2. Ko je vaša najveća Inspiracija?

Ako se misli na ličnost kao inspiraciju, za mene lično je to Steve Cordony koga dugo pratim na Instagramu. Njegov izvor je mešavina prefinjene elegancije – prava količina tamnoplavih i zlatnih detalja koji oživljavaju belo oprani zid. Dok su mnogi ljudi zaokupljeni stvaranjem i stilizovanjem ultra modernih domova, on me je na neki način „naterao“ da se iznova zaljubim u klasični život sa stalnim inspiracijama za promenu dosadašnjeg enterijera.

Mood Board - kurs za dizajn enterijera rad Sladjane

3. Koji su vam omiljeni Moduli u Grandesign School kursu?

Definitivno principi koloritnih šema. Na početku mi je bilo neverovatno, da se u praksi enterijeri mogu podeliti u četiri šeme, a tek nakon savladanog modula sam se uverila da je zaista tako. Sada nesvesno svaki prostor u kojem se nađem smestim u jednu od šema.

4. Kako ste pronašli kurs Grandesign School i da li biste ga preporučili drugima?

Sasvim slučajno dok sam pretraživala kratak kurs o enterijeru kao dodatnom usavršavanju i inspiraciji za uređenje sopstvenog doma. Apsolutno svakome preporučujem kurs, a posebno ljudima koji iz bilo kog razloga žele da se bave dizajnom enterijera. Kurs je savršeno osmišljen i zaslužuje jedno veliko BRAVOOOO.

Mood Board - kurs za dizajn enterijera rad 03 Sladjana
5. Da li imate neki savet za osobe koje nameravaju da upišu kurs i zaplove enterijerskim vodama?

Da ne odustaju od svojih snova i da uvek slušaju svoju intuiciju koja nikada ne greši.

6. Kakvi su vam planovi u budućnosti?

Da nikada ne prestanem da se nadograđujem, da postanem uspešna dizajnerka enterijera i da usrećim mnoge klijente.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top