Intervju sa Josipom Pitić Mujagić

Josipa - Sudentkinja kursa

Kada sam upisala Nivo 1 iskreno nisam ni mislila da će naš rad biti toliko intenzivan, odnosno možda nisam ni mislila da ću imati toliko znanja na samom kraju. 

Nivo 1 me oduševio, svaka lekcija me poticala na sve više i više učenja, na želje za znanjem i samim radom. 

Često sam se bojala, pogotovo u korišćenju boja, ali uz poticaj divne mentorice probijala sam svoje barijere i izlazila iz svoje zone komfora. 

Divan mi je bio taj naš odnos i rad 1:1 jer iskreno nisam bila opterećena radovima drugih ljudi, nego sam se bazirala na sebe i svoj rad. 

Gradivo je opširno i potreban je intenzivni rad i vrijeme, ali nakon svakog osvrta mentora na svaki završeni zadatak sav taj trud se isplati i osjeti se taj osjećaj ponosa jer se rad i vrijeme uloženo u njega isplati. Prekrasan mi je odnos mentora koji nas hrabri, potiče, sugerira, ispravlja i upućuje da sami otkrijemo smjer u kojem trebamo ići. 

Draga Milena, hvala vam što ste divan učitelj, što ste učitelj koji podstiče svog učenika, što ste vjerovali u mene i što mi dajete vjetar u leđa. Neizmjerno sam zahvalna što ste mentor uz kojeg se učenik osjeća sigurno, ali se i osjeća da smije pogriješiti. Rijetki su mentori poput vas!! 

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top