Životna promena u pravom trenutku! Diplomirani student Grandesign school Milena Vladimirov

Kurs Grandesign School studentkinja Milena

Naša talentovana studentkinja Milena je kursu pristupila sa velikom ozbiljnošću i odgovornošću! Od samog početka je nagovestila veliku želju za učenjem i novim znanjima. Kako su Moduli prolazili, njen talenat je sve više dolazio do izražaja, da bi na kraju kursa, kako sama Milena kaže, bila to promena koja menja život! Mi joj želimo puno uspeha u umetničkim i enterijerskim vodama. Sa upravo završenog kursa prenela nam je svoje utiske!

Šta je presudilo da se zainteresujete za dizajn enterijera?

Dizajn je nešto što me je uvek zanimalo. Počeci su bili kroz emisije o renoviranju kuća, a onda je na red došla i moja. 🙂 E tu je mi je kliknulo da je to ono čime bih volela da se bavim. Generalno jako volim umetnost, a dizajn enterijera je definitvno vrsta umetnosti.

Šta vas je navelo da se opredelite za Grandesign school, i da li biste je preporučili drugima?

Kada sam se odlučila da upišem kurs dugo sam tragala po internetu. Za Grandesign School sam se odlučila zato što obuhvata sve što je bitno za dizajn, od osnovnih stvari, uklapanja boja, rasporeda nameštaja, do najsitnijih detalja kao što je na primer rad sa klijentima. Onda sam pročitala biografiju mentorke koja me je oduševila. I nisam pogrešila!!! Zaista daje odlične sugestije, svaki rad isprati do detalja, imam samo reči hvale!

Koje su bile najveće prepreke tokom studiranja na kursu, i kako ste ih prevazišli?

Meni lično je bila prepreka samo vreme, jer imam dvoje male dece, i pretežno sam radila noću. 🙂 Sve se može kad u nečemu zaista uživate.

Koje ste korake preduzeli da započnete samostalno da se bavite dizajnom enterijera?

Za sada samo nastavljam na drugi nivo kursa. Imam neku viziju, ali korak po korak. 🙂

Kada čujete „dizajn enterijera“, šta vam prvo pada na pamet?

Prvo umetnost, boje, lepota i mnooogooo mašte. 🙂

Šta biste savetovali ljudima, koji možda žele promenu u karijeri, ali imaju određene sumnjičavosti i rezerve?

Smatram da je jako važno baviti se onim što volite. Ja sam prvo završila hotelijerstvo, a nikada se nisam pronašla u tome. Zato uvek podržavam promenu u bilo kojem dobu života. Kada radite ono što vas zaista ispunjava tu nema greške, uspeh je zagarantovan 🙂

Gde pronalazite inspiraciju za dizajn?

Inspiraciju pronalazim svuda oko nas u prirodi, u raznim emisijama, pratim časopise, pratim razne stranice o dizajnu, pa prosto ideje dodju same. 🙂

Konačno, kakvi su vam planovi u budućnosti?

Prvo da završim drugi nivo kursa. Imam neku ideju da otvorim stranicu na društvenim mrežama gde bih kačila svoje radove, možda se priključim nekom od freelance sajtova. Ali to je sve za sada još samo plan.

Copyright © 2024 Online Kurs Dizajn enterijera

Scroll to Top